Recensies

Cursisten delen hun ervaringen met Party Fun NL - Training & Consultancy

We zijn verheugd om de ervaringen te delen van enkele van onze enthousiaste cursisten die de afgelopen jaren bij ons hebben deelgenomen aan inspirerende workshops en cursussen. Ontdek hoe onze programma's hen niet alleen hebben geholpen bij het opstarten of verder ontwikkelen van hun eigen partybedrijf, maar ook bij hun persoonlijke groei. Als een geduldige en positieve coach heb ik mij volledig ingezet om onze cursisten te ondersteunen bij hun ondernemersreis. Hieronder vind je een aantal waardevolle recensies van onze gewaardeerde cursisten:


Noreidies- Diamond Deluxe Love Decoration

Lynaiska is een top Trainer, ze is open, direct met veel geduld en heel behulpzaam. Ze legde alles zo goed uit dat ik het allemaal in 1 keer door had. 

Heeft een 8 weken Party Business Start Up cursus gevolgd in 2023

Darneylis -My 'Unforgettable Party

Voor mijn eerste les was ik heel zenuwachtig en wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten , maar al gauw voelde ik me op mijn gemak. Ik was niet meer bang om mezelf te uiten of mezelf te laten zien. Goed voorbereide lessen en altijd vrolijk en enthousiast , een top coach!

Heeft een 8 weken Party Business Start Up cursus gevolgd in 2023


Kendelyna - Candy Party & Events

Lynaiska van Party Fun NL is zeker een hele fijne coach die je niet alleen helpt op zakelijk gebied maar ook persoonlijk gebied. Ze motiveert je en zorgt dat jij sterker en zelfverzekerder in je schoenen komt te staan. Mede door Lynaiska heb ik de stap genomen om mijn bedrijf op te starten.  Ik raad een ieder aan om zich aan te melden bij haar voor coaching.

Heeft een 1:1 coachingstraject gevolgd van 8 maanden in 2021/2022

Judermin - Creative by Ju

Ik kon al redelijk ballonnen decoratie's doen. Ik moest leren ondernemen in de party sector. De coaching is leerzaam en je krijgt goede begeleiding. Ik heb er totaal geen spijt van dat ik hiervoor heb gekozen.

Heeft een 1:1 coachingstraject gevolgd van 8 maanden in 2021/2022


Daily - Tpink Party Expert

Super leuke en informatieve cursus en dankzij lynaiska gepushed om ook echt een eigen bedrijf te starten in the party business. En met trots kan ik zeggen: Tpinkpartyexpert is geboren.

Heeft meegedaan met de 5 weken Partystyling Cursus in 2021

Istra & Irshkienne - Ure Own Customized

Ik zeg follow your Dreams en laat je door de beste coach in deze branche begeleiden. En dat is Lynaiska ! Zoek niet verder, hier moet je zijn !!! Ik spreek uit ervaring, het is mij ook gelukt, ik was niet bekend in deze branche. Ik heb nu mijn eigen bedrijf Ure Own Customized !!!!

Heeft meegedaan met de 5 weken Partystyling Cursus in 2021


Gisele - GISELE UW EVENTSPECIALIST

Wil je het vak leren van een ervaringsdeskundige dan moet je bij Lynaiska wezen. Je bent meer in de uitvoering. Er wordt jou meer dan alleen ballonnen aan elkaar vastmaken geleerd.

Heeft meegedaan met de 5 weken Partystyling Cursus in 2021

Nilza - Parabens

Deze cursus is echt een aanrader voor Partyplanners.Ik ben zoveel wijzer geworden met al die tips en trucs.Het zal mijn werk als Kids partyplanner bij Parabens nog makkelijker en leuker maken.

Heeft meegedaan met de 5 weken Partystyling Cursus in 2021


Audrey- Deco By Moi

Lynaiska is een goede trainer als het gaat om de basis en de gevorderde cursus bij haar te volgen. Ze geeft je eerlijke feedback en welke eventuele obstakels die er kunnen zijn. Inmiddels zijn we enorm gegroeid, dus twijfel je over jezelf of wil je doorgroeien in het vak, Lynaiska got you!

Heeft een Deluxe Decoratie - 1 op 1 sessie gevolgd in 2021

Goddesz Sesheta - Dazzling Sensation

Zelf ben ik al een tijdje bezig met decoreren. En heb ondanks mijn ervaring hier zoveel nieuwe dingen geleerd. Met name het efficiënt werken en slimme technieken om op een simpele wijze te decoreren. Hier ben ik dankbaar voor. Daarnaast is Lynaiska vriendelijk en heel erg geduldig. Uitleg was ook duidelijk en voor iedereen zonder ervaring ook goed te volgen. Zeker een aanrader!

Heeft een basis ballondecoratie workshop gevolgd - 2019


Iraida - ID Creations

Hele leuke organisatie! Ik heb  een super leuke basis ballonnen workshop gehad van Lynaiska.... Ze legt alles tip top uit en daarna kan je de allermooiste bogen maken!"

Heeft een basis ballondecoratie workshop gevolgd - 2019

Vanessa Veldwachter - All Incusive Events

"Ik heb mijn 1ste workshop bij Party Fun NL gevolgd...het was super. Les was goed voorbereid en werd met veel geduld verzorgd.Ik vind je echt een TOPPER. Je gaat ervoor, achter je cool en kalmte schuilt een echte vechter. You go...je bent een voorbeeld voor velen!"

Heeft een basis ballondecoratie workshop gevolgd - 2017