Van Dieptepunten naar Dromen: Mijn Ondernemersreis vol Kracht en Doorzettingsvermogen

Op mijn 22e levensjaar kwam ik voor het eerst in mijn leven op een dieptepunt terecht. Na de geboorte van mijn eerste kind kreeg ik te maken met een zware zwangerschapspsychose, gevolgd door een langdurige postnatale depressie. Het leven nam een andere wending en het leek onmogelijk om een vaste baan te vinden. Na meerdere terugvallen werd ik uiteindelijk afgekeurd en kreeg ik de diagnose bipolaire stoornis.

 

Ondanks de uitdagingen bleef ik niet stilzitten. Met de drang om meer te doen met mijn talenten en mijn achtergrond als afgestudeerde van een HBO-opleiding met werkervaring in het buitenland, besloot ik een eigen partybedrijf te starten. Op mijn 29e begon ik vol enthousiasme aan mijn reis naar ondernemerschap, ook al had ik geen ervaring in de evenementenbranche.

 

De weg naar ondernemerschap bracht echter ook nieuwe dieptepunten met zich mee, die een zware tol eisten op mijn mentale gezondheid. Het verlies van mijn vader was het zwaarste moment. Maar ondanks alles bleef de liefde voor het ondernemerschap onverminderd aanwezig. Ik weigerde om in een slachtofferrol te blijven hangen of mijn ervaringen als excuus te gebruiken om mijn dromen niet na te jagen.


Vrijheid in Bloei: De Weg naar Ondernemerschap en Dromen Verwezenlijken

Met mijn kennis in ondernemerschap en mijn levenservaring, koester ik nu de wens om dit te delen met anderen. Mijn verhaal dient als inspiratie voor vrouwen, en ik hoop dat zij er de kracht uit kunnen putten om voor zichzelf te kiezen en hun eigen dromen te verwezenlijken.

 

Ik ben gelukkig en voel mij volledig vrij om mijn dromen na te blijven jagen, zonder gevangen te zijn in mijn mentale beperkingen. De weg naar succes is er voor iedereen, ongeacht de obstakels die we tegenkomen. Samen kunnen we groeien en bloeien, terwijl we onze eigen weg banen naar een stralende toekomst.

 

Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis, ervaring en positiviteit met jou te delen, zodat ook jij kunt ervaren wat het betekent om met passie, vrijheid en vertrouwen te ondernemen. Samen maken we van elke uitdaging een kans om te groeien en te stralen. 


Turn your pain into power and follow your dreams!