Mijn coaching staat voor innerlijke rust, plezier en balans in het leven, maar ook het vinden van je eigen kracht om te bereiken wat je wilt.  


Investeer Echt in Jezelf: Ontdek Ware Groei en Transformatie

Wanneer je ervoor kiest om in jezelf te investeren, gaat het om diepgaand werk en toewijding. Het begint met het helder krijgen van jouw doelen en verlangens, en open te staan voor feedback en zelfreflectie. Samen gaan we op zoek naar de kern van wat jou drijft en wat jou tegenhoudt om jouw volledige potentieel te bereiken.

We zullen niet alleen werken aan het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden en kennis, maar ook aan het aanpakken van gewoontes en beperkende gedachten die jou kunnen tegenhouden. Het vergt moed en doorzettingsvermogen om uit je comfortzone te stappen en nieuwe wegen te bewandelen, maar ik sta aan jouw zijde om je te ondersteunen bij elke stap van dit bijzondere pad.

Ik help vrouwen om meer rust, plezier en balans in hun leven en/of onderneming te brengen. Heb jij interesse in coaching door mij? 

Boek vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek en zet de eerste stap naar verandering en  succes! 


Ontdek jouw Succesrecept: Coaching op maat voor een schitterende toekomst!

Als jouw persoonlijke mentor en coach, sta ik volledig voor jou klaar en luister ik met oprechte aandacht naar jouw behoeften. Mijn begeleiding is op maat gemaakt en afgestemd op wat jij nodig hebt om te stralen in het leven. Ik geloof sterk in het belang van een persoonlijke benadering, omdat iedereen uniek is en zijn of haar eigen pad bewandelt.

 

Met mijn ruime ervaring en kennis, focus ik mij op diverse elementen waar veel behoefte naar is. Of het nu gaat om het versterken van jouw ondernemersvaardigheden, het ontwikkelen van een positieve mindset, het aanpakken van belemmerende overtuigingen, het vergroten van zelfvertrouwen of het creëren van balans in jouw leven, bij mij kun je op al deze gebieden rekenen op deskundige ondersteuning.


1. Ondernemerschap 

Of je nu een onderneming wilt starten of laten groeien, ik bied coaching specifiek gericht op ondernemerschap. Samen bespreken we alle belangrijke aspecten, zoals social media, branding, sales, e-mail marketing, administratie, mindset, en samenwerking. Ik laat je zien hoe je gestructureerd te werk kunt gaan, rust en balans kunt vinden, en vol zelfvertrouwen jouw onderneming naar nieuwe successen leidt.


2. Persoonlijke ontwikkeling 

Wil je groeien als individu, jouw zelfvertrouwen vergroten en jouw persoonlijke doelen bereiken? Met mijn coaching help ik je om leiderschap te nemen in jouw eigen leven. We richten ons op zowel zakelijke als persoonlijke doelen, zodat jij jouw leven kunt vormgeven volgens jouw eigen voorwaarden. Ontdek de kracht van jouw innerlijke drijfveren en straal als nooit tevoren.


3. Reis naar innerlijke rust

Ervaar je onrust of voel je je niet gelukkig met jouw leven? Ik bied een luisterend oor. Als ervaringsdeskundige, bied ik jou handvaten en steun om jouw mentale gezondheid te verzorgen en innerlijke rust te vinden, ongeacht jouw situatie.

Disclaimer: Ik ben ervaringsdeskundige, geen psycholoog of therapeut. Voor psychische klachten verwijs ik je graag door naar professionele hulpverlener.


4. Partybedrijf starten 

Sta je te popelen om de magie van evenementen en partystyling te ontdekken? Mijn trainingen zijn gericht op het decoreren van prachtige feestjes (met ballonnen) en het volledig plannen van evenementen. Vanuit mijn eigen ervaring in deze branche laat ik zien hoe je van jouw hobby een serieus partybedrijf kunt maken. Samen bouwen we rustig aan jouw bloeiende onderneming.